Verkoopstyling

Heart for style Verkoopstyling Na

Verkoopstyling

Verkoopstyling moet er voor zorgen dat de verkoopkansen van je woning vergroot worden. De doelstelling is uiteraard dat de woning zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de hoogst mogelijke prijs. Als, door House of KIKI, gecertificeerde verkoopstylist werkt Cara volgens de ‘hands on methode’. Dit betekent niet allerlei rapportjes schrijven maar meteen schuiven en stylen met als uiteindelijke resultaat dat zowel een gezin met kinderen als ook een startend stel maar ook ouderen of alleenstaanden, zich direct aangetrokken voelen tot jouw woning.

Verkoopstyling is ooit ontstaan in een tijd waarin het economisch minder ging en de huizen langer te koop stonden. Maar ook in de huidige tijd, waarin woningen aan de lopende band verkocht lijken te worden, blijkt verkoopstyling nog steeds van grote toegevoegde waarde te zijn. Als verkoopstylist heeft Cara een objectieve kijk op je woning en weet zij als geen ander hoe ze jouw huis, zoveel mogelijk met jouw eigen spullen, er uit kan laten springen. Op deze manier kun je de beste verkoopprijs realiseren en de kosten van verkoopstyling verdien je er eenvoudig mee terug.

Ook als je woning wel al langere tijd te koop staat komt Cara je graag helpen om te zorgen dat de woning  toch meer in de picture komt te staan. In plaats van het al wat langer te koop staande huis (aanzienlijk) in prijs te verlagen kun je er namelijk beter voor kiezen om een kleine investering te doen in verkoopstyling.